Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

OBS! Söndag 23 juni stänger Artipelag 15:00. För alla med biljetter till Scensommarföreställningen är Artipelag öppet fram tills konsertens start.

ODE spelar Taube

Kvällskonsert

Praktisk information

Plats
Konserten genomförs i Artipelags foajé.
Pris
395 kr för endast konsert
795 kr för konsert samt inledande buffé i Artipelag Restaurang
Datum och tid
Torsdagen den 21 juli kl 18.30 (längd ca en timme)
Biljetter
Biljetter finns att köpa online genom knappen nedan och i kassan på Artipelag.

Trion ODE är det magiska mötet mellan tre lysande och älskade stjärnor på den svenska folk- och världsmusikhimlen: Olle Linder (känd från bland annat Jul i folkton och Ale Möller Trio samt samarbeten med Sofia Karlsson, Simone Moreno, Robyn med fler), Dan Knagg (känd från bland annat Alla Fagra, Tarabband, Allt i loopar med mer) och Emilia Amper (världsmästare i nyckelharpa, riksspelman och nominerad till både svensk och amerikansk Grammy, känd från bland annat det egna bandet Emilia Amper Band och en rad samarbeten med klassiska orkestrar).

Deras repertoar bygger uteslutande på egna kompositioner, starka melodier och stort fokus på rytm, med influenser från traditionell och nutida folkmusik och pop från Sverige, Latinamerika, Västafrika och Mellanöstern. Deras personkemi, fängslande låtar, smittande groove och charmiga scennärvaro har berört publik i Sverige, Norge, USA, Kanada och Frankrike. Speciellt för Artipelag tar de sig även an att tolka en av Sveriges mest älskade vispoeter Evert Taube!

Olle Linder, mandola, 8-strängad gitarr, slagverk och sång – Dan Knagg, slagverk, gitarr och sång – Emilia Amper, nyckelharpa och sång

Praktisk information

Före konserten finns möjlighet att äta av vår sommarbuffé i Artipelag Restaurang.

På buffén finner du ett kallt bord med bland annat sillar, lax och sallader, ett varmt bord med kött- och fiskrätter samt vegetariska alternativ. Råvaror och smaker varierar efter tillgänglighet och säsong. Som avslutning finns ett kaffe- och dessertbord med läckerheter från vårt eget konditori.

Buffén serveras kl 17.00 och buffén bokas i samband med biljettköp. Vid mån av plats kan buffén bokas på plats på Artipelag samma dag, men vi rekommenderar förköp.

Utöver Artipelag Restaurang så håller även Bådan Café & Konditori öppet fram tills konsertstart.

Det finns möjlighet att åka med en direktbuss från Cityterminalen till Artipelag, samt tillbaka. Bussen avgår kl 16.00 och är framme på Artipelag ca kl 16.30. Återresa från Artipelag kl 20.00.

Buss tur och retur ingår i alla biljetter men plats måste förbokas under köpprocessen. Det går inte att boka plats enbart till eller från Artipelag.

Passa på att besöka Anselm Kiefer – Essence-Eksistence och utomhusutställningen Skulptur i natur. Konsthallen håller öppet till 18:00. Biljett till utställningarna köpes separat på plats på Artipelag.

Vår designbutik håller öppet fram till konsertstart.

Konserten genomförs i foajén och kan nås utan trappor direkt från huvudentrén. Samma gäller tillgång till WC. Hiss upp till Artipelag Restaurang finns.

Mer praktisk information om ditt besök på Artipelag finns här >>