Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

Anna Gréta trio

Kvällskonsert

Praktisk information

Plats
Konserten genomförs i Artipelags foajé.
Pris
395 kr för endast konsert
795 kr för konsert samt inledande buffé i Artipelag Restaurang
Datum och tid
Torsdag 7 juli kl 18:30 (längd ca en timme)

Det unga stjärnskottet på piano och sång Anna Gréta gästar Artipelag med ensemble och framför musik från nya skivan Nightjar in the Northern Sky.

Ursprungligen från Island har Anna Gréta på kort tid etablerat sig som en av de intressantaste nya artisterna inom nordisk jazz. Som pianist har Anna Gréta jobbat med hela den svenska jazzeliten. Från Bobo Stenson till Norrbotten Big Band. Hon har belönats med en rad priser och nomineringar, bland annat Monica Zetterlund-stipendiet 2019.

Anna Gréta Siguardottir – sång & piano, Johan Tengholm– kontrabas, Konrad Agnas – trummor, Selma Pinton – bakgrundssång

Praktisk information

Före konserten finns möjlighet att äta av vår sommarbuffé i Artipelag Restaurang.

På buffén finner du ett kallt bord med bland annat sillar, lax och sallader, ett varmt bord med kött- och fiskrätter samt vegetariska alternativ. Råvaror och smaker varierar efter tillgänglighet och säsong. Som avslutning finns ett kaffe- och dessertbord med läckerheter från vårt eget konditori.

Buffén serveras kl 17.00 och buffén bokas i samband med biljettköp. Vid mån av plats kan buffén bokas på plats på Artipelag samma dag, men vi rekommenderar förköp.

Utöver Artipelag Restaurang så håller även Bådan Café & Konditori öppet fram tills konsertstart.

Det finns möjlighet att åka med en direktbuss från Cityterminalen till Artipelag, samt tillbaka. Bussen avgår kl 16.00 och är framme på Artipelag ca kl 16.30. Återresa från Artipelag kl 20.00.

Buss tur och retur ingår i alla biljetter men plats måste förbokas under köpprocessen. Det går inte att boka plats enbart till eller från Artipelag.

Passa på att besöka Anselm Kiefer – Essence-Eksistence och utomhusutställningen Skulptur i natur. Konsthallen håller öppet till 18:00. Biljett till utställningarna köpes separat på plats på Artipelag.

Vår designbutik håller öppet fram till konsertstart.

Konserten genomförs i foajén och kan nås utan trappor direkt från huvudentrén. Samma gäller tillgång till WC. Hiss upp till Artipelag Restaurang finns.

Mer praktisk information om ditt besök på Artipelag finns här >>