Artipelagbussen

Resa med buss till och från Artipelag

Våra bussar avgår alla veckans dagar från Vasagatan 24, utanför det McDonalds som ligger under Klarabergsviadukten. Att resa till Artipelag är gratis, att resa från Artipelag kostar 50 kr. Restiden är ca 30 minuter i båda riktningarna.

Vi försöker anpassa storlek och antal bussar efter behov, men de kan bli fulla och först till kvarn gäller då. Bussarna är antingen gula med Travellers logotyp på, eller täckta med vyer från Artipelag och Artipelags logotyp.

Avgångstider till om med den 26 januari 2020

Måndag till söndag

Till Artipelag
Kl 11.00 och 12.15

Från Artipelag
Kl 15.15 och 16.30

För hemresan krävs en platsbiljett som köps för 50 kr i vår informationsdisk (gratis för barn upp t.o.m. tolv år).
På återfärden kan bussen stanna vid Nacka trafikplats, om passagerare meddelar att de så önskar.

Bussarna kan ta med ihopfällbara rullstolar men tyvärr inte icke ihopfällbara rullstolar. Vid frågor om tillgänglighet på bussarna vänligen kontakta Traveller på 08–556 688 00.

Lokaltrafik

Att resa från Slussen till Artipelag tar cirka 35 minuter, om timingen är rätt. Resan går först med buss 474 mot Hemmesta. Avstigning sker vid Värmdö Marknad, där byte sker på motsatt sida vägen till buss 468 mot Hålludden. Gå av vid hållplats Hålludden. Sök fram lämpliga avgångar via SL:s hemsida.

Taxi

För att ta sig till och från Artipelag med taxi rekommenderar vi Värmdö Taxi. De kör sträckan Artipelag–Värmdö Marknad, som har en snabb bussförbindelse (SL) med Slussen, för 135 kr (storbil 190 kr). Ring 08–570 357 00 eller säg till i vår informationsdisk så beställer vi en bil.

Avgångsplats
close

Vill du ta emot Artipelags nyhetsbrev?