Buss till Artipelag

Resa med buss till och från Artipelag

Observera att inga direktbussar avgår under omhängningsperioden. Första avgång sker lördagen den 28 oktober då utställningen Bigert & Bergström – I stormens öga har öppnat.

Under utställningen Bigert & Bergström – I stormens öga, som pågår mellan den 27 oktober 2017 och 25 februari 2018, kommer vi ha en egen buss som lördagar, söndagar samt röda dagar åker från Vasagatan till Artipelag och tillbaka. Restiden är ca 25 minuter i båda riktningarna.

Bussarna, som är gula och körs av Traveller, avgår från Vasagatan, nära Centralplan 9 (den lilla vändplatsen utanför O’Learys). En hållplatsstolpe med texten ”Artipelag” finns vid avgångsplatsen.

Avgångstider till Artipelag: kl 11.00 och 12.15.

Resan till Artipelag är gratis för alla. Att resa från Artipelag till Vasagatan kostar 50 kr.

På återfärden kan bussen även stanna vid Nacka trafikplats, om passagerare meddelar att de önskar ett stopp där.

Biljett från Artipelag (kostnad 50 kr) köpes i Artipelags informationsdisk.
Barn yngre än 13 år åker gratis från Artipelag.

Avgångstider från Artipelag: kl 15.00 och 16.30.

Travellers bussar kan ta med hopfällbara rullstolar men tyvärr inte icke hopfällbara rullstolar. Vid frågor om tillgänglighet på bussarna vänligen kontakta Traveller på 08–556 688 00.

SL:s ordinarie avgångar för linje 468 till och från Gustavsbergs centrum kan sökas fram via SL.

Taxi

För att ta sig till och från Artipelag med taxi rekommenderar vi Värmdö Taxi. De kör sträckan Artipelag–Värmdö Marknad, som har en snabb bussförbindelse (SL) med Slussen, för 110 kr. Ring 08–570 357 00 eller säg till i vår informationsdisk så beställer vi en bil.

close

Vill du ta emot Artipelags nyhetsbrev?