Artipelagvisning

Denna sida riktar sig till de som vill boka en Artipelagvisning för grupper och föreningar. För att boka en Artipelagvisning för företag, klicka här >>

Artipelag är inte bara en mötesplats för spännande konst, vacker natur och god mat. Huset är storleksmässigt i nivå med de största av Sveriges statliga muséer och institutioner. Ändå har arkitekten Johan Nyrén lyckats skapa en naturnära byggnad klädd i tjärade, vankantade furuplankor och varsamt placerad bland tallar och klippor med utsikt över Baggensfjärden.

En grundläggande tanke var att besökaren redan i entréhallen skulle mötas av de fyra elementen: Elden som sprakar i den stora öppna spisen. Jorden och berget som huset vilar på. Den klara luften och det glittrande vattnet som omger och inramar. Många menar att Johan Nyrén med detta sitt sista verk, kommer att skriva internationell arkitekturhistoria.

Under en Artipelagvisning guidas ni genom byggnaden och får höra hela resan från nyfödd idé till nutid.

Kostnad för guidad Artipelagvisning är 2 500 kr (2 358 kr exkl moms).

En Artipelagvisning tar mellan 45-60 min. Max 30 besökare per konstvärd. I dagsläget går visningar att få på svenska, engelska, tyska och persiska.

Välkommen att boka tio arbetsdagar i förväg genom att kontakta visning@artipelag.se.

Konstutställningarna är ej inkluderade i denna visning.

close

Vill du ta emot Artipelags nyhetsbrev?