Utställningsbakelse Margiela – Åren med Hermès

Utställningsbakelse för Margiela – Åren med Hermès

Som brukligt har vi till höst- och vinterutställningen tagit fram en bakelse inspirerad av Margiela – Åren med Hermès.

Det är en delikat anrättning med mjölkchokladbavaroise gjord på Valrhona Jivara, havtornskompott, salt smörkola och brownie med chokladcrisp på solroskärnor och kakaonibs. Finns till försäljning i Bådan Café & Konditori för 85 kr från med utställningens öppning fredagen den 26 oktober 2018.

Våra konditorer Fredrik Otterberg och Annie Hesselstad om bakelsen:

”Vår första tanke var självklart något elegant, lyxigt och genomtänkt ner till minsta detalj. Vi ville precis som i utställningen kombinera Hermès orangea värld med Margielas vita värld. Den orangea delen som grund för modehuset Hermès tidlösa elegans och det den vita färgen på ett hörn som symboliserar Margielas avantgardism.”

I videon nedan träffar Annie Hesselstad matgeeken Johan Hedberg och berättar om bakelsen.