Hoppa till innehåll

Semmelsäsongen är här

Nu är det dags för semmelsäsong igen. Semlorna säljs på plats i Bådan café & konditori från och med nu och fram till semmeldagen 1 mars.

semlor

Chefskonditor Annie Hesselstad lägger stor vikt vid semlorna, som bakas helt från grunden i vårt konditori och bageri. Vetebullen är bakad på ekologiskt mjöl och smaksatt med grovmalen kardemumma, mandelfyllningen består av mandelmassa och rostade mandlar vilket, som tillsammans med kardemumman och en liten skvätt Grönstedts VS, ger semlan en rejäl karaktär. Tillsammans med luftigt vispad grädde och ett perfekt klippt lock pudrat med florsocker blir resultatet allt man kan önska sig av en klassisk semla. 

Semlorna säljs styckvis i Bådan café & konditori: liten 35 kr, stor 48 kr.  

Semlorna innehåller gluten, laktos, ägg och mandel. Vid frågor vänligen kontakta restaurang@artipelag.se eller tel 08–570 130 50.

”Bullen har en god smak av kardemumma och grädden är färsk och fluffig. En riktigt god semla.”

Betyg ++++

– Expressen (2021-01-29)
stor semla

Stor semla

semlor uppifrån-vy

Stora och små semlor

stor och liten semla

Liten och stor semla