Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här >>

Semlor Artipelag konditori

Äntligen är det premiär för Artipelags prisbelönta semlor igen. Semlorna säljs på plats i Bådan café & konditori och går även bra att förbeställa och ta med hem.

semlor

Chefskonditor Annie Hesselstads favoritsäsong är äntligen här: semmelsäsongen. Artipelag konditori och bageri lägger stor vikt vid semlorna, som bakas helt från grunden. Vetebullen är bakad på ekologiskt mjöl och smaksatt med grovmalen kardemumma, mandelfyllningen består av mandelmassa och rostade mandlar vilket, som tillsammans med kardemumman och en liten skvätt Grönstedts VS, ger semlan en rejäl karaktär. Tillsammans med luftigt vispad grädde och ett perfekt klippt lock pudrat med florsocker blir resultatet allt man kan önska sig av en klassisk semla. 

Semlorna säljs styckvis i Bådan café & konditori: stor semla 49 kr.  

Semlorna innehåller gluten, laktos, ägg och mandel. Vid frågor eller beställning vänligen kontakta konditori@artipelag.se eller tel 08–570 130 50.

Det går även bra att redan nu beställa semlor till fettisdagen 21/2.

stor semla

Stor semla

semlor uppifrån-vy

Stora och små semlor

stor och liten semla

Liten och stor semla