Sommarfest, mingel, kick-off Artipelag

Sommarfest

Inled eller avsluta semestersäsongen på ett uppmuntrande sätt med en kickoff, sommarfest eller företagsevent i Stockholms skärgård.

Få ställen i Stockholm utstrålar sommar och semester så tydligt som Artipelag och här finns en mängd möjligheter för små och stora fester, event och kickoffer. Vi kan erbjuda böljande vatten, vacker skärgårdsnatur liksom välsmakande luncher och middagar såväl utom- som inomhus.

Mat och dryck

Inom både mat och dryck har vi samma höga ambition som inom konst, natur och arkitektur. Vårt kocklag med kökschef Patrik Gullmarsvik i spetsen kan leverera rätter av toppklass inom allt från svensk husmanskost till rätter med inspiration från det nord- och sydamerikanska köken.

På taket har vi egna odlingar som vår trädgårdsmästare sköter med van hand. Det vi inte själva kultiverar eller plockar växandes i det vilda på våra marker, letar vi upp i vårt närområde – vårt öl kommer från Värmdö Bryggeri, vår must från Värmdö Musteri och våra ostar från Ostmakeriet på Rindö.

Smakerna på tallriken kompletteras givetvis med passande viner, öl och snaps, utvalda av vår sommelier Tim Good.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi gärna till att planera ett passande arrangemang för just er!

En sommardag på Artipelag

En sommarfest kan börja med att ett av Strömma Kanalbolagets sekelskiftesfartyg avgår från Nybrokajen. Efter en dryg timmes färd genom Stockholms vackra skärgård nås Artipelags egen brygga. Ta därefter en kort promenad längs med vår strandpromenad och upp genom skogen upp till Artipelag där en välkomstdrink serveras. Därefter följer kanske en teambuilding eller ett inspirerande och färgsprakande besök i den pågående konstutställningen. När aktiviteten är avslutad är grillen redan i gång och borden står dukade i kvällssolen. När solen sedan börjat gå ner rör sig alla inåt där DJ eller ett liveband och dans väntar in på småtimmarna. Dryck finns i de mobila barer som kan ställas upp överallt i huset. Efter ett par timmar med sus och dus kommer alla in till stan i chartrade bussar som når city på endast 30 minuter.

Klassisk kickoff

Stärk gemenskapen på företaget med någon av våra aktiviteter. Kultur, konstvisningar, natur- och arkitekturupplevelser som förhöjer sammanhållningen både på ett professionellt och kulturellt plan. Kombinera det med en grillkväll eller varför inte en utställningsmeny.

Gör bokningsförfrågan >>