Mat och konst

Artipelag är en unik plats för företag och organisationer för såväl koncentration som kreativitet. Som en av Sveriges ledande konsthallar med varierande nya utställningar varje år, anordnar vi kreativa möten och event i kombination med smakfulla måltider i våra lokaler.

Till varje aktuell utställning erbjuder vi guidade konstvisningar, kortare introduktioner eller längre skräddarsydda visningar efter era önskemål. Bland våra kulturella möten finns också visningar av Artipelags natur och arkitektur, exklusiva förhandsvisningar av konstutställningarna, middagar och mingel, konferenspaket med exempelvis musikuppträdanden.

Är ni en grupp som vill gå och se utställningen tillsammans?
Se våra grupprabatter
här >>

Paketerbjudande: Bigert & Bergström – I stormens öga och exklusiv middag

Bigert & Bergström – I stormens öga pågår mellan den 27 oktober 2017 och 25 februari 2018. Företag och grupper kan boka ett utställningspaket som innehåller transport tur och retur, entré till konsthallen, introduktion av utställningen, en fördrink samt en trerätters meny med tillhörande dryckespaket.

Läs mer >>

Kommande paketerbjudande: Bloomsbury Spirit

Sommaren 2018 presenterar Artipelag en utställning med den inflytelserika Bloomsburygruppen. Ta med kollegorna och upplev skärgården när den är som vackrast i kombination med en kultur och livstilsupplevelse med rötter i det brittiska 1920-talet.

Läs mer >>