Mat och konst

Artipelag är en unik plats för företag och organisationer för såväl koncentration som kreativitet. Som en av Sveriges ledande konsthallar med varierande nya utställningar varje år, anordnar vi kreativa möten och event i kombination med smakfulla måltider i våra lokaler.

Till varje aktuell utställning erbjuder vi guidade konstvisningar, kortare introduktioner eller längre skräddarsydda visningar efter era önskemål. Bland våra kulturella möten finns också visningar av Artipelags natur och arkitektur, exklusiva förhandsvisningar av konstutställningarna, middagar och mingel, konferenspaket med exempelvis musikuppträdanden.

Är ni en grupp som vill gå och se utställningen tillsammans?
Se våra gruppriser
här >>

Paketerbjudande: Morandi / de Waal-utställning och exklusiv middag

Med start den 7 april 2017 presenterar Artipelag en utställning med den brittiske författaren och konstkeramikern Edmund de Waal samt den kultförklarade italienske målaren Giorgio Morandi. Företag och grupper kan boka ett utställningspaket som innehåller transport tur och retur, välkomstdrink, en introduktion av utställningen, entré till konsthallen, trerättersmenyn samt dryckespaketet.

Läs mer >>