Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

Lunch- och eftermiddagssittningar

Vill du bjuda ut dina kunder eller ta med dina kollegor på ett julbord utan att "försaka" en kväll?

På Artipelag har vi julbordssittningar för både lunch och eftermiddag.

Avnjut ett klassiskt julbord med moderna inslag där alla rätter är tilllagade från grunden.
Bokar ni in er på lunchsittningen kan blicka ut över Baggensfjärden genom Artipelag Restaurangs stora härliga panoramafönster.

Julbord som affärslunch?

Det kan många gånger vara svårt att få ta del av kunders tid på kvällar. Varför då inte föreslå ett möte där ni bjuder på julbord till lunch? Eller föreslå en sittning under eftermiddagen, som avslutning på arbetsdagen, men ändå med möjlighet att bägge parter får kvällen fri för familj och fritid.

Artipelag Restaurang har bokningsbara tider för både lunch och eftermiddagar (ja, kvällar också) och du bokar lätt in ert sällskap online.

Julbord i samband med dagkonferens?

Har ni behov av att ta er utanför kontoret för en dagkonferens så går det såklart utmärkt att kombinera med julbord Artipelag Restaurang. för exempel byta ut konferenslunchen till julbord eller varför inte avsluta dagen med julbord på kvällen, ni väljer själva.

Varmt välkomna till Artipelag i vinter!

Klassiskt julbord i Artipelag Restaurang.

Njut av ett klassiskt julbord i vacker skärgårdsmiljö med enastående utsikt över Baggensfjärden. I slutet av november tänder vi upp den öppna spisen och dukar fram ett traditionellt julbord med lantlig karaktär – liksom ett dessertbord som är lika vackert som gott

Läs mer och boka

Julkonsert med julbord på Artipelag

I vintertid - En stämningsfull julkonsert..

I Vintertid är årets julkonsert på Artipelag. Njut av skönsjungande sopranen Emmi Chrisensson, stjärnviolinisten Christian Svarfvar samt Anders Berglund som denna gång både är arrangör, dirigent och inte minst, vid flygeln.

Läs mer och boka

Saltkvarn, Artipelag.

Designade julklappar under granen.

Artipelags designbutik erbjuder vackra, funktionella, ergonomiska och hållbara produkter av högsta kvalitet i egen formgivning – perfekt som julklapp till företaget!

Läs mer

Se exempel på tidigare inspirerande event.

På Artipelag finns oändliga möjligheter att skapa minnesvärda fester, möten, middagar eller event. Se hur det har sett ut på några av våra tidigare evenemang!

Se genomförda event

Artbox eventhall

Artbox Meeting.

Till grupper om 100–200 personer eller fler erbjuder vi ett prisvärt mötespaket i vår unika lokal Artbox. I paketet ingår allt ni behöver för en dagkonferens.

Läs mer

Middag och fest.

Bjud in till fest på Artipelag! Kom med båt från city och börja festen redan på akterdäck, fortsätt att mingla i vår vackra foajé och sätt er sedan vid dukade bord i vår foajé eller i Artipelag Restaurang med vidunderlig utsikt över grantoppar och Baggensfjärden.

Läs mer