Featured Video Play Icon

Spektakulär julbordsshow med Cirkus Cirkör

Se filmen från förra året ovan för en föraning om hur föreställningarna 2019 kommer bli!

Denna sida är för de som vill boka platser för företag.
För att boka biljetter som privatperson eller företag med färre än 30 personer klicka här >>

Framförs utvalda datum mellan den 30 november och 20 december 2019.

Även 2019 är det Cirkus Cirkör som står för Artipelags spektakulära julbordsshow. Förra året blev en stor framgång med spännande inslag både på scenen och tallriken. Vi upprepar nu det framgångsrika konceptet med cirkusartisteri och julbordets olika tallriksvändor. För er som var här förra julen blir det både helt nya nummer och ett par favoriter i repris.

Showen är framtagen exklusivt för Artipelag och består av en underhållande konferencier, levande musik och några av världens bästa cirkusartister. Det blir hisnande akrobatik på både marken och i luften samt många wow-moment som lever sig kvar länge. Showen förflyttar sig genom lokalen och som besökare är du alltid nära händelsernas centrum.

Utöver kvällsshowerna blir det även ett par söndagar med matinéföreställningar till extra fördelaktigt pris.

Vi slår upp dörrarna en timme före showstart så för de som vill finns det gott om tid att mingla i vår bar. Julbordet dukas sedan fram successivt och underhållningen av Cirkus Cirkör varvas med julmat under hela kvällen.

Välkommen till Artipelag och en show ni sent kommer att glömma!

Kombinera med andra aktiviteter
Det finns alla möjligheter att göra besöket till en oförglömlig kväll. Varför inte kombinera med för- eller efterfest, en aktivitet, ett besök i den pågående utställningen i vårt konstmuseum eller gör resan hit till en upplevelse i sig? Oavsett vad ni väljer är vi här för att hjälpa er och se till att ni får en fantastisk julavslutning tillsammans med kollegor eller kunder.

Speldatum, priser och bokning

Speldatum

Lör 30 nov – premiär!

Ons 4 dec
Tor 5 dec
Fre 6 dec
Lör 7 dec

Ons 11 dec
Tor 12 dec
Lör 14 dec

Ons 18 dec
Tor 19 dec
Fre 20 dec

Tider

18.00 Dörrarna öppnas
19.00 Julbord och show
Ca 22.00 Showen slutar

Priser

Pris från 819 kr exkl. moms per person. Vi tillämpar dynamiska priser vilket innebär att priset kan variera beroende på veckodag, tillgång och efterfrågan.

I biljetten ingår föreställning med Cirkus Cirkör samt ett traditionellt julbord i vår Artbox.

Bokning

Kontakta oss på jul@artipelag.se eller 08–570 130 60 för att boka platser. Vill ni boka förmingel eller efterfest till showen? Meddela oss detta så hjälper vi att planera ett passande arrangemang.

Klassiska smaker på julbordet
Mat och dryck

Klassiska smaker på julbordet

Vårt julbord inkluderar de klassiska rätterna samt spännande överraskningar. Det finns givetvis flera vegetariska alternativ. Med andra ord ett klassiskt julbord med smaker som passar alla!

Dryckespaket till maten

Till julbordet har vår sommelier Tim Good tagit fram flera olika dryckespaket som passar utmärkt till de klassiska smakerna på julbordet. Enbart dryckespaket som kan förbokas, enstaka drycker beställs på plats. Kaffe och te ingår i vanliga biljettpriset.

Lilla
En snaps (5 cl)
Två öl (50 cl) eller två glas vin
232 kr exkl. moms

Mellan
En snaps (5 cl)
Två öl (50 cl) eller två glas vin
En avec (5 cl)
356 kr exkl. moms

Stora
Ett glas champagne
En snaps (5 cl)
Två öl (50 cl) eller två glas vin
En premiumavec (5 cl)
524 kr exkl. moms

Alkoholfritt
Ett glas mousserande
Två julmust alternativt alkoholfri öl från Värmdö Bryggeri
161 kr exkl. moms

Transport och parkering

Transport

Vi hjälper gärna till att boka transport från centrala Stockholm så att ni på ett smidigt och enkelt sätt kan ta er hit denna kväll. Restiden är cirka 30 minuter.

Bil och parkering

För den som kommer med bil finns det gott om parkeringsplatser.

Från avfarten på motorväg 222 slingrar sig en smal väg mellan hagar, ängar och anrik skärgårdsnatur. Därför uppmanar vi ödmjukt alla som kommer med bil att köra sakta och njuta av naturen och på så sätt visa hänsyn till mötande bilar, bussar och människor.

Vanliga frågor

Bordsdukning på Gyllene hjulet i Artipelags Artbox

Hur är bordsplaceringen?
Placering görs på plats på Artipelag. Ert bord är förberett när ni anländer. Anmäl er till hovmästare, de ser sedan till att ni blir visade till bordet. Observera att andra sällskap kan sitta placerade vid samma bord. De som finns i er bokning placeras självklart tillsammans. Är ni flera i sällskapet som har bokat separat, men vill sitta samlade behöver ni anmäla det till jul@artipelag.se senast en vecka innan.

Måste man förboka dryckespaket?
Ja. Större sällskap behöver förboka dryckespaket för att slippa köa till barerna. Dryckespaket förbokar du i samband med ditt biljettköp.

Finns det barer inne i lokalen?
Bar finns i lokalen.

Julshow med Cirkus Cirkör

När börjar föreställningen?
Insläpp till Artbox från kl 18.00 (baren är öppen). Julbord samt show börjar ca kl 19.00.

Finns det garderob?
En obevakad garderob samt avgiftsfria klädskåp finns en trappa ned från foajén.

Hur lång är föreställningen?
Cirka tre timmar och showen beräknas sluta ca kl 22.00. Föreställningen gör inget avbrott för paus utan består av kortare cirkusnummer som varvas med julbordsbuffén.

Finns det rullstolsplatser?
Ja.

"Jag tänker att vi genom cirkuskonsten speglar Artipelag, hur Björn och kompani gjort det omöjliga möjligt när de med stora visioner i kombination med hårt arbete skapat denna unika plats. Vi inspireras av skärgården i vinterskrud och jag ser framför mig en hisnande, finstämd, rolig och samtida show med artister som genom sina konster visar vad som krävs för att göra det omöjliga möjligt – samarbete, balans, tillit ... en bra start för en riktigt fin jul.”

Tilde Björfors, Konstnärlig ledare & grundare, Cirkus Cirkör
Förlängda öppettider och halva priset på konstentré

Under de datum då julbordsshowen äger rum kommer vi ha förlängda öppettider i konsthallen samt designbutiken. Konsthallen och designbutiken kommer då stänga kl 18.30.

Alla som besöker 2019 års julbordsshow får gå in på utställningen FORNASETTI Inside Out Outside In för halva priset. Besöket behöver inte göras i samband med föreställningen utan kan göras när som helst till och med utställningens slut den 26 januari 2020.

För att nyttja erbjudandet visar du upp din eller ditt sällskaps biljett/bekräftelse för julbordsshowen i vår information.

Om Cirkus Cirkör

Skandinaviens ledande nycirkuskompani

Sedan starten 1995 har Cirkus Cirkör uppträtt för över 2 000 000 människor och över 500 000 barn och unga har tränat, skapat och lärt genom cirkus. Cirkus Cirkörs verksamhet rymmer nu föreställningar på turné, kurser och pedagogiska program för unga med eller utan funktionsnedsättning och för äldre, gymnasieprogram i nycirkus samt events för företag och organisationer. Tilde Björfors är grundare och konstnärlig ledare för Cirkus Cirkör liksom regissören bakom de flesta av Cirkus Cirkörs stora succéer som Borders, Knitting Peace, Wear it like a crown och Inside out. Tilde har vid sidan av ledarskapet för Cirkus Cirkör haft en professur på Dans- och Cirkushögskolan i Stockholm där hon presenterat forskningsprojektet Cirkus som gränsöverskridare i konsten och samhället.