Julshow Cirkus Cirkör

Spektakulär julbordsshow med Cirkus Cirkör

Foto: Einar Kling Odencrants

2018 års julbordsshow är nu över! Välkomna åter under 2019.

Denna sida är för de som vill boka platser för företag.
För att boka biljetter som privatperson eller företag med färre än 10 personer klicka här >>

Framförs utvalda datum mellan den 30 november och 15 december 2018.

I år är det Cirkus Cirkör som står för underhållningen vid Artipelags traditionsenliga julbord. Under kvällen kommer gästerna uppleva cirkusartisteri av absolut toppklass och ett klassiskt julbord på lika hög nivå. Med mycket hjärta och med glimten i ögat bjuds besökarna på det senaste och det hetaste inom nycirkusgenren. 

Med sig till Artipelag tar Cirkus Cirkör en specialkomponerad show bestående av en konferencier, livemusiker och cirkusartister i världsklass. I sann Cirkus Cirkör-anda kommer publiken att få uppleva något de inte förväntat sig. Samtliga sittplatser ger åskådarna en unik upplevelse av showen. Det blir cirkus överallt, på scen, bland gästerna och i luften.

Här kan hela företaget uppleva en spektakulär show tillsammans och samtidigt njuta av ett vällagat julbord framtaget av vår kökschef Gustav Otterberg, med bakgrund från Stockholms främsta restauranger, samt chefskonditor Fredrik Otterberg, som tävlat för Svenska konditorslandslaget.

När ni anländer till Artipelag blir ni varmt mottagna av vår hovmästare som hänvisar er till ert reserverade bord. Julbordet står framdukat och underhållningen av Cirkus Cirkör varvas med julbordet och pågår under hela sittningen.

Kombinera med andra aktiviteter
Det finns alla möjligheter att göra besöket till en oförglömlig kväll. Varför inte kombinera med för- eller efterfest, en aktivitet, ett besök i den pågående utställningen i vårt konstmuseum eller gör resan hit till en upplevelse i sig? Oavsett vad ni väljer är vi här för att hjälpa er och se till att ni får en fantastisk julavslutning tillsammans med kollegor eller kunder.

Välkommen till Artipelag och en helkväll ni sent kommer att glömma!

Speldatum, priser och bokning

Speldatum

Tor 29 nov kl 19.00 (genrep)
Fre 30 nov kl 19.00
Lör 1 dec kl 19.00

Ons 5 dec kl 19.00 (endast ett fåtal biljetter kvar)
Tor 6 dec kl 19.00
Fre 7 dec kl 19.00 (endast ett fåtal biljetter kvar)
Lör 8 dec kl 19.00 (slutsålt)

Ons 12 dec kl 19.00
Tor 13 dec kl 19.00 (slutsålt)
Fre 14 dec kl 19.00 (slutsålt)
Lör 15 dec kl 19.00 (slutsålt)

Tider

18.30 Dörrarna öppnas
19.00 Middag och show
Ca 22.00 Showen slutar

Priser

Pris från 819 kr exkl. moms per person. Vi tillämpar dynamiska priser vilket innebär att priset kan variera beroende på veckodag, tillgång och efterfrågan.

I biljetten ingår ett traditionellt julbord av högsta klass samt föreställning med Cirkus Cirkör i vår Artbox.

Bokning

Kontakta oss på jul@artipelag.se eller 08–570 130 60 för att boka platser. Vill ni boka förmingel eller efterfest till showen? Meddela oss detta så hjälper vi att planera ett passande arrangemang.

Klassiska smaker på julbordet
Mat och dryck

Klassiska smaker på julbordet

Vårt klassiska julbord inkluderar alla klassiska rätter samt spännande överraskningar. All julmat görs från grunden här på Artipelag eller levereras från lokala producenter på Värmdö med omnejd. Fisk och kött röker vi i vårt eget rökeri, sill och strömming lägger vi själva in och Artipelaglimpan bakas av Artipelag bageri. Det kommer även finnas flera vegetariska alternativ på årets julbord. Med andra ord ett klassiskt julbord med smaker som passar alla!

Dryckespaket till maten

Till julbordet har vår sommelier Tim Good tagit fram flera olika dryckespaket som passar utmärkt till de klassiska smakerna på julbordet. Alkoholfria alternativ finns att beställa från dryckesmenyn och det är enbart dryckespaket som kan förbokas, enstaka drycker beställs på plats.

Start
Glögg
Pepparkakor, russin och mandel
60 kr exkl. moms

Lilla
En snaps (5 cl)
Två öl (50 cl) eller två glas vin
232 kr exkl. moms

Mellan
En snaps (5 cl)
Två öl (50 cl) eller två glas vin
En avec (5 cl)
356 kr exkl. moms

Stora
Ett glas champagne
En snaps (5 cl)
Två öl (50 cl) eller två glas vin
En premiumavec (5 cl)
524 kr exkl. moms

Transport och parkering

Transport

Vi hjälper gärna till att boka transport från centrala Stockholm så att ni på ett smidigt och enkelt sätt kan ta er hit denna kväll. Restiden är cirka 30 minuter.

Bil och parkering

För den som kommer med bil finns det gott om parkeringsplatser.

Från avfarten på motorväg 222 slingrar sig en smal väg mellan hagar, ängar och anrik skärgårdsnatur. Därför uppmanar vi ödmjukt alla som kommer med bil att köra sakta och njuta av naturen och på så sätt visa hänsyn till mötande bilar, bussar och människor.

Vanliga frågor

Bordsdukning på Gyllene hjulet i Artipelags Artbox

Hur är bordsplaceringen?
Placering görs på plats på Artipelag. Ert bord är förberett när ni anländer. Anmäl er till hovmästare, de ser sedan till att ni blir visade till bordet. Observera att andra sällskap kan sitta placerade vid samma bord. De som finns i er bokning placeras självklart tillsammans. Är ni flera i sällskapet som har bokat separat, men vill sitta samlade behöver ni anmäla det till jul@artipelag.se senast en vecka innan.

Måste man förboka dryckespaket?
Ja. Större sällskap behöver förboka dryckespaket för att slippa köa till barerna. Dryckespaket förbokar du i samband med ditt biljettköp.

Finns det barer inne i lokalen?
Bar finns i lokalen.

Julshow med Cirkus Cirkör

När börjar föreställningen?
Insläpp till Artbox från kl 18.30. Julbord samt show börjar ca kl 19.00.

Finns det garderob?
En obevakad garderob samt avgiftsfria klädskåp finns en trappa ned från foajén.

Hur lång är föreställningen?
Cirka tre timmar och showen beräknas sluta ca kl 22.00. Föreställningen gör inget avbrott för paus utan består av kortare cirkusnummer som varvas med julbordsbuffén.

Finns det rullstolsplatser?
Ja.

"Jag tänker att vi genom cirkuskonsten speglar Artipelag, hur Björn och kompani gjort det omöjliga möjligt när de med stora visioner i kombination med hårt arbete skapat denna unika plats. Vi inspireras av skärgården i vinterskrud och jag ser framför mig en hisnande, finstämd, rolig och samtida show med artister som genom sina konster visar vad som krävs för att göra det omöjliga möjligt - samarbete, balans, tillit...en bra start för en riktigt fin jul.”

Tilde Björfors, Konstnärlig ledare & grundare, Cirkus Cirkör
Om Cirkus Cirkör

Skandinaviens ledande nycirkuskompani

Sedan starten 1995 har Cirkus Cirkör uppträtt för över 2 000 000 människor och över 500 000 barn och unga har tränat, skapat och lärt genom cirkus. Cirkus Cirkörs verksamhet rymmer nu föreställningar på turné, kurser och pedagogiska program för unga med eller utan funktionsnedsättning och för äldre, gymnasieprogram i nycirkus samt events för företag och organisationer. Tilde Björfors är grundare och konstnärlig ledare för Cirkus Cirkör liksom regissören bakom de flesta av Cirkus Cirkörs stora succéer som Borders, Knitting Peace, Wear it like a crown och Inside out. Tilde har vid sidan av ledarskapet för Cirkus Cirkör haft en professur på Dans- och Cirkushögskolan i Stockholm där hon presenterat forskningsprojektet Cirkus som gränsöverskridare i konsten och samhället.

Regi

För regi står Jesper Nikolajeff, mångårig cirkusartist som bland annat medverkat i  över 400 föreställningar med Cirkörs största succé, föreställningen Wear it like a crown.