Produktlansering för Lenovo

Lenovo produktlanserar ThinkPad 25

Den 6 december 2017 arrangerade Lenovo London en produktlansering och road show för deras nya laptop ThinkPad 25 på Artipelag. Det blev en helkväll fylld med mingel, en trerättersmiddag och julshowen Snödrottningen av och med operatenoren Rickard Söderberg med vänner.

Välkomstdrink i Artipelags foajé
Totalt anlände cirka 100 deltagare till lanseringen som bestod av kunder från främst Sverige och Skandinavien. Kvällen började med att gästerna anlände med bussar från Vasagatan i Stockholm. Väl på plats bjöds det på välkomstdrink i Artipelags storslagna foajé, must från Värmdö Musteri och tre olika sorters charkuterier och ostar från Ostmakeriet på Rindö. Därefter samlades alla gäster för en presentation av ThinkPad 25 inne i Artipelags evenhall Artbox. Därefter följde fortsatt mingel i foajén.

Storslagen julshow
Gästerna fick sedan avnjuta en trerättersmiddag framtagen av Artipelags kökschef Stefan Pernemar med personal. Middagen inleddes med en förrätt på lättrökt sikrom med Ägg Royal, syrad grädde och picklad lök. Till varmrätt serverades en kalventrecôte från Häggatorp, vintergrönsaker, tryffelsky och saltrostad potatis. Till dessert bjöds det på ”Gâteau Rickard Söderberg”, en tårta med frisk färskostmousse, brynt smörkaka, crème brûlée och spritade hallon.

Kvällen avslutades därefter med klassisk julmusik i den storslagna julshowen Snödrottningen av och med Rickard Söderberg med vänner.

Eventet arrangerades i samarbete med eventbyrån Jack Morton.