Foajén på Artipelag

Lokaler i samklang med naturen

Artipelag erbjuder en helt unik plats för bröllop – vackert belägen på Värmdö i Stockholms skärgård, bara 20 km från city. Den svarttjärade byggnaden, ritad av arkitekt Johan Nyrén, är varsamt placerad bland klippor och tallar på en udde, högt över Baggensfjärdens glittrande vatten. Vi har fantastiska lokaler att erbjuda vare sig ni väljer att genomföra hela ceremonin här eller enbart vill bjuda in till en bröllopsfest.

Lokaler
Den ordinarie tiden för bröllop äger rum mellan kl. 17.00–01.00. Önskar ni komma en annan tid än denna görs detta på förfrågan via vår bokning. Det går även bra att förlänga festen inpå natten, även detta görs på förfrågan.

Bar och dansgolv
Beroende på val av lokal erbjuds ni olika dansgolv, och det är inga problem för oss att rigga upp både för dansgolv och bar. Ni väljer själv ifall ni önskar fri bar eller om ni vill betala efter åtgång, alternativt att det är en bar, där gästerna själva betalar för sin dryck. Vi har hög kvalitet på vår teknik och ni kan hyra det mesta i teknikväg via oss.

Vigsel på plats
Varför inte hyra takterrassen och ordna en vigsel med vacker utsikt över Baggensfjärden? Vigseln sker stående men självklart ser vi till att det finns stolar för de äldre gästerna.