Utställningsbakelse på Artipelag

Bröllopstårta och vickning

Artipelags chefskonditor Fredrik Otterberg använder råvaror som lingon, myskmadra och harsyra från Artipelags omgivande natur för att skapa sina desserter och det är säsongen som styr smakerna. Som brudpar kan ni själva påverka färg och smak i samråd med bokningsansvarig och konditor. Ni väljer även om ni vill få tårtan i portionsbitar eller om den önskas serveras på klassiskt vis. Alla tårtor ingår i menypriserna. Vissa specifika önskemål extradebiteras.

Framåt småtimmarna rekommenderar vi våra vickningsrätter som finns i både klassisk tappning och med asiatiska inslag.

Bröllopstårtor

Brynt smör, färskost, bergamott
Brynt smörkaksbotten, citrongelé, youghurtcrisp och färskostsmousse smaksatt med bergamott och vanilj (nötfri)

Mandel, hallon, vanilj, kola 
Kryddig mandelbotten, hallonkompott, mandelcrunch, saltkola smaksatt med tonkaböna och vaniljbavaroise (glutenfri)

Choklad, kaffe, körsbär
Valnötsbotten, chokladbavaroise, inkokta körsbär och vaniljpannacotta smaksatt med kaffe

Klassisk prinsesstårta
Anslagsbottnar, vaniljkräm och grädde täckt med marsipan

95 kr per bit inklusive moms. Tårtmenyn är giltig t.o.m. december 2018.

Lingonbuske Artipelag tårtor

Vickning

Framåt småtimmarna passar någon av våra vickningsrätter utmärkt innan gästerna beger sig hemåt. Uppdatering med meny för 2019 kommer inom kort.