Utställningsbakelse på Artipelag

Bröllopstårta och vickning

Artipelags chefskonditor Annie Hesselstad använder råvaror som lingon, myskmadra och harsyra från Artipelags omgivande natur för att skapa sina tårtor och det är säsongen som styr smakerna. Som brudpar kan ni själva påverka färg och smak i samråd med bokningsansvarig och konditor. Ni väljer även om ni vill få tårtan i portionsbitar eller om den önskas serveras på klassiskt vis. Alla tårtor ingår i menypriserna. Vissa specifika önskemål extradebiteras.

Bröllopstårtor 2019

Tårtor

Youghurt, röda vinbär, pistage
Yoghurtmousse med yoghurt från Järna Mejeri, pistagedacquoise med pistagecrisp, röd vinbärsgelé och röd vinbärsglaze.
Glutenfri

Jordgubb, rabarber, ängssyra, vanilj
Jordgubbsbavaroise, rabarberkompott (med färska svenska jordgubbar under säsong), pannacotta smaksatt med ängssyra, vaniljglaze och knaprig havrebotten.
Nötfri

Mjölkchoklad. havtorn, passion
Mjölkchokladbavaroise med havtornskompott smaksatt med vanilj och stjärnanis, brownie, salt solrosfröcrisp och passionfruktsglaze.
Nötfri

Klassisk prinsesstårta
Anslagsbottnar, vaniljkräm och grädde täckt med marsipan.
Gelatinfri

Pris

95 kr per bit inklusive moms. Tårtmenyn är giltig från och med april 2019.

Lingonbuske Artipelag tårtor

Vickning

Framåt småtimmarna suktar många efter något litet att äta. Vi erbjuder en klassisk, bättre korv med bröd för 50 kr per person. Utmärkt innan gästerna beger sig hemåt!