Tårta 2019

Bröllopstårta och vickning

Artipelags chefskonditor Annie Hesselstad skapar tillsammans med sina konditorer och bagare alla sötsaker och bröd i huset helt från grunden. Med inspiration från omgivningar och naturen, med betoning på säsong och närodlat, varvas klassiska bakverk med moderna kreationer där ledorden hantverk, kvalité och säsong alltid spelar huvudrollen i det som skapas.

Som brudpar kan ni själva påverka färg och smak i samråd med bokningsansvarig och konditor. Ni väljer även om ni vill få tårtan i portionsbitar eller om den önskas serveras på klassiskt vis. Vissa specifika önskemål extradebiteras.

Bröllopstårtor 2019

Äpple/Vanilj/Ingefära
Vaniljbavaroise med syrlig äppelkompott, ingefärspannacotta och graham-pumpafrö botten.
Nötfri

Svartvinbär/Choklad/Hasselnöt
Mörk chokladbavaroise gjord på på Valrhona Nyangbo 68%, svartvinbärskompott, chokladmarängbottnar med hasselnötscrisp och mörk chokladglaze.
Glutenfri

Klassisk prinsesstårta
Anslagsbottnar, vaniljkräm och grädde täckt med marsipan.

Lingonbuske Artipelag tårtor

Vickning

Framåt småtimmarna suktar många efter något litet att äta. Vi erbjuder en klassisk, bättre korv med bröd för 50 kr per person. Utmärkt innan gästerna beger sig hemåt!