Enrisröktlax från Artipelag Restaurang

Menyer med smak av naturen

Alla bröllopsmenyer är framtagna av Artipelags kökschef Gustav Otterberg samt chefskonditor Fredrik Otterberg och har omsorgsfullt valts för att göra smakupplevelsen till något utöver det vanliga. Ekologisk och närproducerad mat är något som Artipelags kök vurmar för. Under sommarhalvåret finns grödor från vår egen odling att beskåda både uppe på taket och på den serverade tallriken. Grönsakerna på menyerna varierar beroende på säsong. Inspirationen hämtar vi från naturen och omgivningarna kring Artipelag. Låt dig inspireras av menyer fyllda av nordiska smaker med en twist.

”Kulinarisk konst i skärgårdsmiljö”
White Guide 2018

Våra menyer

Vi jobbar efter säsong och bjuder in alla bröllopspar till en smakprovning av kommande menyer under våren 2019.

Är ni nyfikna på vår matlagning kan ni kika på våra gruppmenyer här >>