Kick Off på Artipelag

Kickoff i Stockholms skärgård

Vid en kickoff på Artipelag kombineras vacker skärgårdsnatur och arkitektur med spännande aktiviteter, god mat och effektiva möteslokaler.

Vår byggnad på 10 000 moch tillhörande 22 hektar skogsmark samt strandpromenader gör att vi kan husera både små och stora grupper. Med två fullt utrustade restauranger kan vi ta fram måltider för både luncher, mingel och middagar för upp till 1500 personer.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi gärna till att planera ett passande arrangemang för just er!
Vi nås via event@artipelag.se och 08–570 130 60.

Nedan ses ett urval av de upplägg vi har att erbjuda.

Gör en bokningsförfrågan >>

En kickoff på Artipelag

På morgonen samlas alla vid en kaj inne i Stockholm där ett av Strömma Kanalbolagets sekelskiftesfartyg väntar. På vägen ut går färden sedan över Stockholms skärgårds böljande vatten, kala klipphällar och genom fina grönområden.

Efter drygt en timmes färd kan Artipelag skönjas på andra sidan Baggensfjärden. Väl framme är en lättare lunch framdukad i Bådan Café & Konditori med stora panoramafönster ut mot skogen. Därefter följer en guidad visning i konstmuseet och senare en teambuildingaktivitet.

Eftermiddagen är vigd åt workshops, presentationer och möten i vår 1 200 m² stora Artbox. När aktiviteterna är avklarade väntar en avslutande middag och fest. Resan tillbaka görs med chartrade bussar som tar alla in till stan på färre än 30 minuter.

Mat och dryck i samband med kickoff

Inom både mat och dryck har vi samma höga ambition som inom konst, natur och arkitektur. Vårt kocklag med kökschef Gustav Otterberg i spetsen serverar rätter med nordiska smaker, tilllagade på svenska råvaror som är noggrant utvalda när det kommer till kvalitet, miljö och uppfödningssätt.

På taket har vi egna odlingar som vår trädgårdsmästare sköter med van hand. Det vi inte själva kultiverar eller plockar växandes i det vilda på våra marker, letar vi upp i vårt närområde – vårt öl kommer från Värmdö Bryggeri, vår must från Värmdö Musteri och våra ostar från Ostmakeriet på Rindö.

Smakerna på tallriken kompletteras givetvis med passande viner, öl och snaps, utvalda av sommelier Tim Good.

Valmöjligheter

Artipelagkampen med Öppet Hav

Aktiviteter

I samarbete med bland annat Öppet Hav presenterar vi olika tävlingar, teambuildingövningar och shower.
Läs mer >>

Båt med Strömma Kanalbolaget.

Transport

Artipelags helhetsupplevelse kan starta redan med transporten. Ta båten, bussen eller varför inte helikoptern…
Läs mer >>

Lars Wallin huvudrätt

Menyer

Kökschef Gustav Otterberg med personal har förberedda menyer för alla typer av måltider och sällskap.
Läs mer >>

Våra lokaler

I vår anläggning ryms allt från vår stora Artbox till mindre, personligare paviljonger och rum.
Läs mer >>

Bokningsförfrågan