Featured Video Play Icon

Hypnosshow

Erik Olkiewicz är hypnotisören som lärts upp av mästarna i London och Las Vegas och som brinner för att lära ut verktyg för mental styrketräning. Nu är hans hypnosshow Sveriges mest bokade.

Hypnosshowen passar perfekt till alla event, konferenser, fester och kickoffer. Du och dina gäster kan antingen se showen eller själva bli showens stjärnor. Showen blir en snackis och förvandlar ett vanligt event till en häftig upplevelse för samtliga inblandade.

Erik tar reda på syftet med ert event, hur ni vill att deltagarna ska känna sig och vad ni vill att de ska bli bättre på som ett resultat av att ha sett hans show. Han skapar sedan en hypnos utifrån det målet.

Erik är en sån som dyker upp tidigt och stannar till sent. Han kommer att vara den bäst förberedda och mest lättjobbade föreläsaren och artisten du någonsin har jobbat med. Efter hypnosshowen har du ett rum fullt av avspända, mentalt skärpta, motiverade människor som är redo att ta sig an världen – och som kan återvända till jobbet med ny energi.

Det är frivilligt att delta, och showen sker med största respekt för de medverkande. Föreställningen är anpassad för företagspubliken. Han har bland annat anlitats av Tele2, H&M, ICA, 7-Eleven och Nordea.

Det finns två versioner att välja mellan:

Skrattfest

Passar perfekt som underhållning efter middagen på festen, konferensen eller kickoffen. En show som skapar feststämning och gemenskap bland deltagarna.

Businessboost

Passar för kickoffen, konferensen, eventet och andra tillfällen när du vill ha både inspiration, underhållning och användbara verktyg för att locka fram det allra bästa ur dig själv och dina medarbetare. Säg bara vad ni vill att Erik ska åstadkomma så jobbar han med dig för att få det att ske.

Fakta om hypnosshowerna

Minimum antal 50 personer. Tidsåtgång en dryg timme.