Påskmeny och mors dag i Artipelag Restaurang

Påskmeny i Artipelag Restaurang

Glöm shoppande och stök hemma i köket och boka istället bord i vackra Artipelag Restaurang utanför Gustavsberg på Värmdö öster om Stockholm. Mellan långfredag och annandag påsk finns möjlighet att njuta av påskens godaste smaker signerade kökschef Stefan Pernemar med personal.

Boka bord via bokningsformuläret nedan. Passa gärna även på att se vår utställning med Edmund de Waal och Giorgio Morandi som pågår i konsthallen.

Påskmeny 14–17 april 2017 (långfredagen till och med annandag påsk)

Förrätt

Kallskänken tolkar påsken
Assiett med kryddig matjessill, klassiskt gravad lax, enrisrökt lax, stekt inlagd strömming, mjukkokt KRAV-ägg, skagenröra samt dillkokt potatis.

Varmrätt

Välj mellan vårlamm och fjällröding
Serveras med nässelkräm, confiterad kronärtskocka, potatiskrokett och örtsallad smaksatt med citron.

Efterrätt

Oscar II:s tårta
Serveras med färska hallon och rostad mandel.

Pris 495 kr per person.

Barnens påskmeny

Förrätt

Liten påskassiett
Gravad lax, skagenröra och mjukkokt KRAV-ägg.

Varmrätt

Vårkyckling
Serveras med potatiskrokett och majskolv.

Dessert

Vaniljglass
Serveras med chokladsås samt en överraskning.

Pris 195 kr per barn (upp till och med 12 år).

Bordsbokning

Bokning kan även göras genom att maila restaurang@artipelag.se eller ringa 08-570 130 50 (kl 9.00–17.00 på vardagar samt vid mån av tid på helger).

close

Vill du ta emot Artipelags nyhetsbrev?