Lunch i Artipelag Restaurang

Buffé i Artipelag Restaurang

Lördagen den 8 februari är hela Artipelag abonnerat och stängt för allmänheten.

Vår populära gastrobuffé serveras på lördagar, söndagar och helgdagar i Artipelag Restaurang, som ligger högst upp i huset med storslagen utsikt över Baggensfjärden och de överallt närvarande tallarna. Här tillagas maten direkt av våra kockar i det öppna köket.

Ekologisk och närproducerad mat är något som Artipelags kök vurmar för. Alla råvaror baseras på aktuell säsong. Kött, fisk och fågel levereras från lokala producenter på Värmdö med omnejd och det vi inte finner på Värmdö hämtar vi från övriga Sverige och Norden. Hos fiskleverantörer efterfrågar vi alltid ursprungsmärkning och acceptabla fiskemetoder.

Rätter på buffén
Buffén inkluderar alltid en fiskrätt, en kötträtt och en vegetarisk rätt, liksom ett urval av säsongens grönsaker och passande tillbehör. Även sallad, aperitifs, kalla små rätter samt hembakat bröd ingår. De varma rätterna från buffén plockar ni av kockarna direkt i köket.

Dignande dessertbord
De som så önskar kan på helger och helgdagar komplettera med ett dignande dessertbord samt kaffe eller te. Desserterna är speciellt framtagna av Artipelags konditorslag och erbjuder något sött för alla smaker.

För de som vill ha något enklare att äta finns Bådan Café & Konditori en trappa ner. Här serveras matiga smörgåsar, sallader, en lättare soppa samt givetvis bullar och bakelser.

Boka bord

Boka bord online nedan eller via restaurang@artipelag.se eller per telefon 08–570 130 50. Vid bordsbokning placeras sällskap inomhus. Sällskap placeras på uteserveringen i mån av plats och om vädret tillåter.

Om ni är fler än trettio personer behöver ni ringa eller mejla in er bokning. Detta för att vi skall kunna garantera att ni får sitta tillsammans.

Datum och tider som inte är valbara är fullbokade eller av annan anledning inte tillgängliga för bokning.

Priser och tider

Buffé

Restaurangen är öppen på lördagar, söndagar och helgdagar kl 11.30–17.00, med sista sittning vanligtvis kl 14.30.
Stängt måndag–fredag fram t.o.m. 6 mars. Fr.o.m. 7 mars öppet måndag–söndag kl 11.30–17.00.

Lördagen den 8 februari är hela Artipelag abonnerat och stängt för allmänheten.

Gastrobuffé (inkl. dessertbord och bryggkaffe / te): 465 kr
Buffé för barn: 0–3 år gratis, 4–8 år 95 kr, 9–12 år 175 kr

Dryck tillkommer.

Vi har kontantfria kassor. Vi accepterar bankkort och kreditkort från VISA, Mastercard och American Express.

close

Vill du ta emot Artipelags nyhetsbrev?