Lunch i Artipelag Restaurang

Buffé i Artipelag Restaurang

Artipelag Restaurang och dess gastrobuffé är för närvarande stängd tillsvidare p.g.a. coronaviruset. Vi kan i dagsläget tyvärr inte ge något besked om när öppning kan tänkas ske igen. Läs mer om hur corona påverkar Artipelag här >>

Vår populära gastrobuffé serveras i Artipelag Restaurang, som ligger högst upp i huset med storslagen utsikt över Baggensfjärden och de överallt närvarande tallarna. Här tillagas maten direkt av våra kockar i det öppna köket.

Ekologisk och närproducerad mat är något som Artipelags kök vurmar för. Alla råvaror baseras på aktuell säsong. Kött, fisk och fågel levereras från lokala producenter på Värmdö med omnejd och det vi inte finner på Värmdö hämtar vi från övriga Sverige och Norden. Hos fiskleverantörer efterfrågar vi alltid ursprungsmärkning och acceptabla fiskemetoder.

Rätter på buffén

Buffén inkluderar alltid en fiskrätt, en kötträtt och en vegetarisk rätt, liksom ett urval av säsongens grönsaker och passande tillbehör. Även sallad, aperitifs, kalla små rätter samt hembakat bröd finns. De varma rätterna från buffén plockar ni av kockarna direkt i köket.

Dignande dessertbord

De som så önskar kan på helger och helgdagar komplettera med ett dignande dessertbord samt kaffe eller te. Desserterna är speciellt framtagna av Artipelags konditorslag och erbjuder något sött för alla smaker.

För de som vill ha något enklare att äta finns Bådan Café & Konditori en trappa ner. Här serveras matiga smörgåsar, sallader, en lättare soppa samt givetvis bullar och bakelser.

Priser

Buffé

På grund av coronaviruset är Artipelag Restaurang och vår gastrobuffé stängd tillsvidare. Bådan Café & Konditori håller dock öppet.

Hur corona påverkar Artipelag >>

Vardagar

Hela gastrobuffén vardagar: 375 kr
Endast kalla förrättsbordet vardagar: 220 kr
Endast varmrätt vardagar: 165 kr

Helger och helgdagar

Gastrobuffé helger och helgdagar (inkl. dessertbord och bryggkaffe / te): 445 kr

Buffé för barn: 0–3 år gratis, 4–8 år 95 kr, 9–12 år 175 kr

Dryck tillkommer.

Vi har kontantfria kassor. Vi accepterar bankkort och kreditkort från VISA, Mastercard och American Express.

close

Vill du ta emot Artipelags nyhetsbrev?