Bröderna Gustav och Fredrik Otterberg

Brunch och lunch i Artipelag Restaurang

Fredagen den 27 april är Artipelag Restaurang och Bådan Café & Konditori abonnerade och stängda för allmänheten. Denna dag erbjuder vi istället rätter från en food truck ute på vår entrégård.

Vår populära buffé serveras i Artipelag Restaurang som ligger högst upp i huset med storslagen utsikt över Baggensfjärden och de ständigt närvarande tallarna. Här tillagas maten direkt av våra kockar i det öppna köket.

Ekologisk och närproducerad mat är något som Artipelags kök vurmar för. Alla råvaror baseras på aktuell säsong. Kött, fisk och fågel levereras från lokala producenter på Värmdö med omnejd och det vi inte finner på Värmdö hämtar vi från övriga Sverige och Norden. Hos fiskleverantörer efterfrågar vi alltid ursprungsmärkning och acceptabla fiskemetoder.

Rätter på buffén
Buffén inkluderar alltid en fiskrätt, en kötträtt och en vegetarisk rätt, liksom ett urval av säsongens grönsaker och passande tillbehör. Även sallad, aperitifs, kalla små rätter samt hembakat bröd ingår. De varma rätterna från buffén plockar ni av kockarna direkt i köket. Artipelags kökschef Gustav Otterberg lämnar med andra ord inget åt slumpen utan säkrar hög kvalitet in i minsta detalj.

Dignande dessertbord på helger
På helger och helgdagar kan de som så önskar komplettera med ett dignande dessertbord samt kaffe eller te. Desserterna är speciellt framtaget av Artipelags konditorslag och erbjuder något sött för alla smaker.

För de som vill ha något enklare att äta finns Bådan Café & Konditori en trappa ner. Här serveras matiga smörgåsar, en lättare soppa samt givetvis bullar och bakelser.

Boka bord

Boka bord online nedan eller via restaurang@artipelag.se eller per telefon 08–570 130 50.

ARTIPELAGBUFFÉ – PRISER

Artipelagbuffé på vardagar

Fredagen den 27 april är Artipelag Restaurang och Bådan Café & Konditori abonnerade och stängda för allmänheten. Denna dag erbjuder vi istället rätter från en food truck ute på vår entrégård.

Lunchbuffén serveras tisdag till och med fredag från kl 11.30 med sista bokningsbara sittning kl 15. Buffén dukas av kl 16.

Artipelagbuffé (inklusive bryggkaffe / te): 265 kr
Artipelagbuffé för barn: 1-3 år 65 kr, 3-12 år 125 kr

Stilla vatten ingår. Övrig dryck beställes separat.

Artipelagbuffé på helger

Brunchbuffén serveras lördagar, söndagar och röda dagar från kl 11.30 med sista bokningsbara sittning kl 15. Buffén dukas av kl 16.

Artipelagbuffé: 335 kr
Artipelagbuffé (inklusive dessert och bryggkaffe / te): 395 kr
Artipelagbuffé för barn: 1-3 år 65 kr, 3-12 år 175 kr

Stilla vatten ingår. Övrig dryck beställes separat.

close

Vill du ta emot Artipelags nyhetsbrev?