Bröderna Gustav och Fredrik Otterberg

Gustav Otterberg, kökschef, och Fredrik Otterberg, chefskonditor.

Buffé i Artipelag Restaurang

Buffén har nu en paus då vi istället serverar klassiskt julbord fram till den 21 december. Buffén återkommer fr.o.m. den 26 december.

Vår populära buffé serveras i Artipelag Restaurang som ligger högst upp i huset med storslagen utsikt över Baggensfjärden och de ständigt närvarande tallarna. Här tillagas maten direkt av våra kockar i det öppna köket.

Ekologisk och närproducerad mat är något som Artipelags kök vurmar för. Alla råvaror baseras på aktuell säsong. Kött, fisk och fågel levereras från lokala producenter på Värmdö med omnejd och det vi inte finner på Värmdö hämtar vi från övriga Sverige och Norden. Hos fiskleverantörer efterfrågar vi alltid ursprungsmärkning och acceptabla fiskemetoder.

Rätter på buffén
Buffén inkluderar alltid en fiskrätt, en kötträtt och en vegetarisk rätt, liksom ett urval av säsongens grönsaker och passande tillbehör. Även sallad, aperitifs, kalla små rätter samt hembakat bröd ingår. De varma rätterna från buffén plockar ni av kockarna direkt i köket. Artipelags kökschef Gustav Otterberg lämnar med andra ord inget åt slumpen utan säkrar hög kvalitet in i minsta detalj.

Dignande dessertbord
De som så önskar kan komplettera med ett dignande dessertbord samt kaffe eller te. Desserterna är speciellt framtagen av Artipelags konditorslag och erbjuder något sött för alla smaker.

För de som vill ha något enklare att äta finns Bådan Café & Konditori en trappa ner. Här serveras matiga smörgåsar, sallader, en lättare soppa samt givetvis bullar och bakelser.

Boka bord

Boka bord online nedan eller via restaurang@artipelag.se eller per telefon 08–570 130 50. Vid bordsbokning placeras sällskap inomhus. Sällskap placeras på uteserveringen i mån av plats och om vädret tillåter.

Om ni är fler än åtta personer behöver ni ringa eller mejla in er bokning. Detta för att vi skall kunna garantera att ni får sitta tillsammans.

Datum och tider som inte är valbara är fullbokade eller av annan anledning inte tillgängliga för bokning.

Priser och tider

Artipelagbuffé

Buffén serveras onsdag–söndag kl 11.30–17.00 med sista bokningsbara sittningen kl 14.30. Välkomna!

Artipelagbuffé vardagar: 265 kr
Artipelagbuffé helger: 335 kr
Artipelagbuffé helger (inkl. dessert och bryggkaffe / te): 395 kr
Artipelagbuffé för barn:
1-3 år 65 kr, 4-12 år 175 kr

Dryck tillkommer.
Helgpris gäller alla dagar mellan den 26 december 2018 och den 6 januari 2019.

Vi har kontantfria kassor. Vi accepterar bankkort och kreditkort från VISA, Mastercard och American Express.

close

Vill du ta emot Artipelags nyhetsbrev?