Hoppa till innehåll
Foto av publik riktad mot en scen under ett event

Sälj och projektledning till möten och event

Artipelag öppnar inom kort återigen upp sina fantastiska möjligheter för möten och event. Vi söker därför nu dig som önskar vara med på resan genom att arbeta med sälj, bokning och projektledning på avdelningen för just möten och event.

I denna tjänst får du möjligheten att vara med och sätta grunden för avdelningen och därmed påverka arbetssätt och väg framåt. Allt för att Artipelag åter ska ta plats bland Sveriges absoluta toppskikt av möten- och eventdestinationer.

Vem är du?

Du älskar att ge service och motiveras av att få in affärer för att nå uppsatta mål. Merförsäljning ser du som en extra service till kunden.

Du trivs i servicebranschen och har ett intresse för upplevelser samt mat och dryck. Du är strukturerad och noggrann och ser möjligheter i stället för begränsningar.

Kommunikation på engelska och svenska i både tal och skrift är inga problem för dig och du har goda kunskaper i Office-paketet, gärna god erfarenhet av att jobba i bokningssystem, samt även gärna erfarenhet av CRM-system.

Vidare är du självgående, jobbar lika bra med utgående säljarbete såväl som inkommande och har ett driv att vilja utveckla både dig själv och verksamheten.

Du trivs i servicebranschen och har ett intresse för upplevelser samt mat och dryck. Och sist men inte minst, du bidrar med positiv stämning och tycker om att ha kul på jobbet.

Primära arbetsuppgifter

Bearbeta inkommande förfrågningar från samtliga förekommande försäljningskanaler. Genomföra en behovsanalys vid förfrågningar, offerera och aktivt följa upp offert via samtal.

Föra in kunduppgifter enligt rutin i CRM-system för att upprätthålla och vidareutveckla goda prospekt/kundrelationer.

Följa riktlinjer för Revenue Management. Att affärsmässigt prissätta och paketera utifrån kundernas och Artipelags behov och krav.

Sända och följa upp bokningsbekräftelser samt följa rutin för kvalitativ överlämning internt eller slutföra planeringen inför ankomst.

Proaktivt kontakta prospekt och kunder för införsäljning.

Hålla i kundvisningar samt deltaga i kundevent och mässor.

Ta fram och ansvara för att delar av den interna försäljningsinformationen är tillgänglig och uppdaterad.

Bidra till god stämning

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en unik arbetsplats på så många sätt, positiva sådana, att vi helt enkelt måste rekommenderar dig att läsa mer via länken ”Om Artipelag”.

Förutom ett stort knippe trevliga och kompetenta kollegor så kommer du få jobba för ett konstmuseum tillika en skärgårdsdestination, i ständig utveckling. Här får du möjlighet att sälja in allt från mindre dagskonferenser till riktigt stora fantastiska event på över tusen deltagare.

Vi sitter i stora, moderna och luftiga kontorslokaler på Artipelag i direkt anslutning till alla lokaler och utemiljöer.

Arbetstiden är förlagt primärt till dagtid på vardagar.
Kvällar och helgdagar kan förekomma.

  • Lön efter överenskommelse.
  • Tjänsten omfattar 100% och är tillsvidareanställning med inledande provanställning om 6 månader.
  • Kollektivavtal för Unionen tillämpas.

Låter det intressant? Sänd då ansökan med CV och personligt brev per mejl till jobb@artipelag.se.

Frågor om tjänsten? Kontakta då marknads och försäljningschef Mats Alderbrant på mats.alderbrant@artipelag.se.