Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

Rosa bakelse i grönska

Konditor/Bagare

Artipelag söker en konditor/bagare

Beskrivning av rollen

Vi söker dig som har minst tre års yrkeserfarenhet, är driven, självständig och med ett intresse för att prova nya tekniker. Du trivs med ett stundtals högt tempo och är inte rädd för att hålla ugnen snurrande en hel dag när det krävs. Du har erfarenhet från både konditori och bageri då det dagliga arbetet innebär båda delar såsom bakelser, klassiska bitar, bullar, småkakor och matbröd. Du kommer vara en del av ett team bestående av två andra konditorer som leds av vår chefskonditor Annie Hesselstad.

På Artipelag bakas allt från grunden i vårat egna bageri och konditori som ligger i direkt anslutning till restaurangköket. Vi tillverkar allt från bakverk till caféet, desserter till vår brunch, samt desserter och konferensfika till event som kan innebära allt från 10-800 gäster.

  • Start: mitten på mars - augusti 
  • Lön enligt avtal 
  • Helgjobb förekommer
  • Kvällstid förekommer vid större event 
  • Deltid upp till 75 % tjänst med möjlighet till 100 % framåt sommaren
  • Vi erbjuder personaltaxi till-från jobbet vissa fasta tider samt möjlighet till gratis parkering

Mer om Artipelag och vad vi erbjuder

Bådan Café och Konditori, som enligt rykte sägs vara Värmdös trevligaste café, erbjuder en storslagen utsikt över Baggensfjärden och bakverk och bröd av högsta kvalité skapade helt från grunden med inspiration av naturen och rådande säsong. Dagens lunch, sallader, matiga smörgåsar och soppor finns också på menyn. 

Artipelag Restaurang som är belägen högst upp i huset med en om möjligt ännu bättre utsikt, serverar under helger en brunchbuffé och då erbjuds även en dessertbuffé.

Namnet Artipelag är en sammanslagning av Art (konst), Activities (aktiviteter) och Archipelago (skärgård). Det säger en del om vad vi kan erbjuda, men långt ifrån allt. Vår avsikt har varit att skapa ett utflyktsmål på hög internationell nivå – med gränsöverskridande konstutställningar, inspirerande aktiviteter och god mat.

På drygt 10 000 m² ryms ett stort konstmuseum och en butik med egna designprodukter. Här reser sig vår Artbox – en väldig event-, inspelnings- och evenemangslokal med tillhörande artistutrymmen. Här finns aktivitetsutrymmen för barn och ungdom, konferensrum i olika storlekar och två restauranger – båda med uteservering och storslagen havsutsikt på den 22 hektar stora sjötomten.

Läs gärna mer under Om Artipelag.

Låter det intressant? Sänd då ansökan med CV och personligt brev per mejl till jobb@artipelag.se. Vi läser ansökningar löpande och intervjuer och eventuell anställning sker så fort vi hittat rätt kandidat.

Frågor om tjänsten? Maila till jobb@artipelag.se