Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

OBS! Artipelag stänger kl. 15:00 tisdag den 8 juli.

Sommarbrunch i skärgården

En gastronomisk upplevelse med Stockholms skärgård som fond
Nästa tillfälle: 10 juli 2025

Välkommen till en sommarbrunch utöver det vanliga – serverad i Artipelag Restaurang med storslagen utsikt över Stockholms skärgård. Våra erfarna kockar och konditorer komponerar rätter och desserter från grunden, inspirerade av den omkringliggande naturen och tillagade med säsongens bästa råvaror.

Tredelad bild: blandad salta rätter på ett bord, två kvinnor som pratar vid ett utomhusbord och ett urval av desserter på en stenyta.

Information

Torsdag–söndag med start den 3 juli.

Kl. 11:30–17:00

Sista sittningen är kl. 15:00

Vuxen (18 år +): 545 SEK
Ungdom (13–17 år): 545 SEK
Barn (4-12 år): 295 SEK
Barn (0-3 år): Gratis

Om sommarbrunchen

Brunchen inleds med ett urval av omsorgsfullt tillagade kalla rätter, följs av en valfri varmrätt från vår à la carte-meny och avrundas med ett dignande dessertbord skapat av Artipelags egna bagare och konditorer. Här får varje detalj ta plats – från vällagade rätter till utsökta desserter i olika smaker och texturer. Artipelags sommarbrunch är en kulinarisk upplevelse där gastronomi och skärgårdsnatur möts. Här finns något för alla – välkommen att upptäcka dina favoriter och njuta av en oförglömlig brunch i skärgården.

På dessertbordet finner ni bland annat vaniljbavaroise med rabarberjordgubbskompott, citroncurd och havrekaka, blåbärsmuffins med färskostfrosting, misokaramell-praliner, aprikosgelegodis samt choklad- och kardemummakakor  – allt tillverkat från grunden i Artipelags konditori.

Artipelag förbehåller sig rätten att ändra menyn.

Mer information om urvalet av kalla rätter som serveras på sommarbrunchen kommer inom kort. 

À la carte meny

Moule frites
Blåmusslor i grädde och vitt vin, serveras med örtaioli och pommes frites

Råbiff på Ö-slakt
Serveras med chilimajonnäs, syrad silverlök, krispig potatis och grillat bröd

Dagens fisk
Serveras med potatiskaka, sandefjordssås, örtolja och spenat

Corn ribs
Serveras med aioli, rökt paprika, padrón och parmesanpommes

Bilder