Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

All or nothing at all

En hommage till jazzens ikoniska kvinnor framförd av Isabella Lundgren
23 juni 2024

Isabella Lundgren, en av våra starkast lysande stjärnor på jazzhimlen, tolkar några av musikhistoriens mest ikoniska och kraftfulla kvinnor i sin konsert All or nothing at all.

Isabella Lundgren konsert 23 juni, Scensommar

Information

Ordinarie: 395 SEK
Senior (65 år+): 345 SEK
Art.Pass-medlemmar: 295 SEK


23 juni kl: 16.00

Konserten vara ca 1,15 h

Artipelag Restaurang & Bådan Café och Konditori håller öppet fram till 15.45 för alla besökare med biljett till förställningen, samma sak gäller för Designbutiken.

För övriga gäster stänger Artipelag kl 15.00 denna dag.

Om konserten

Avsluta midsommarhelgen på Artipelag med en av våra starkast lysande stjärnor på jazzhimlen, Isabella Lundgren med band. I konserten All or nothing at all sjunger Isabella den amerikanska sångbokens största sånger, komponerade av några av musikhistoriens mest ikoniska kvinnor som Billie Holliday, Judy Garland och Barbra Streisand med flera.

Medverkande

Isabella Lundgren är en framstående jazzsångerska och en internationellt hyllad artist med en unik röst och intensitet som förtrollar sin publik. Efter att ha studerat och uppträtt i New York under åren 2006-2010 återvände hon till Sverige och övervann personliga utmaningar, inklusive beroendeproblem, för att senare studera till präst. Lundgren har släppt flera hyllade album, vunnit priser och stipendier, och gjort ett bejublat Sommarprat i P1 där hon utforskar livsfrågor som återspeglas i hennes musik