Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här >>

Torsdag den 8 juni är hela Artipelag abonnerat och har stängt för övriga gäster, både utomhus och inomhus. Vi välkomnar alla besökare från imorgon igen.

Konst du aldrig sett, musik du aldrig hört – Multikonstverk med Astrid Sylwan

Scensommar
4 juli 2023
Astrid Sylwan i skapandet av ett konstverk
Foto av Anne Nyblaeus

Praktisk information

Plats
Föreställningen genomförs under bar himmel på takterrassen. Vid dåligt väder eller stark sol flyttas föreställningen inomhus.
Pris
245 kr
Art.Pass pris (begränsat antal)
145 kr
Datum och tid
Tisdag 4 juli kl 15.00 - 16.00

Välkomna på en helt unik konst- och musikupplevelse på Artipelags takterrass där vi ställer oss frågan: Hur blir ett konstverk till? Den svenska konstnären Astrid Sylwan möter här musikerna Jacob Kellermann och Anders Paulsson i en unik dialog mellan konst och musik. Under föreställningens gång skapar Sylwan ett nytt verk i dialog med musikernas framförande av nykomponerad musik. Upplev konst och musik mitt i skapandeprocessen och i dialog med Artipelags vackra natur.

Om Astrid Sylwan

Astrid Sylwan föddes 1970 i Antwerpen och idag är hon verksam i Stockholm som en av Sveriges mest framstående abstrakta konstnärer. Sylwan arbetar med storskaliga och färgstarka verk som kännetecknas av lager på lager av sprakande färg som speglar hennes själsliga och psykiska tillstånd i nuet.

Medverkande:
Astrid Sylwan - konstnär, Anders Paulsson - sopransaxofon och Jacob Kellermann - gitarr

Läs mer om sommarens program på Scensommar 2023.

Astrid Sylwan (foto av Anne Nyblaeus)

Anders Paulsson (foto av Mathias Walin)

Jacob Kellermann

Praktisk information