Hoppa till innehåll

Magnus & Irina

Onsdagar på scen

Fakta

Pris endast föreställning
445 kr
Pris föreställning + trerätters middag
950 kr
Tid
19.00

Magnus & Irina är Magnus Holmander på klarinett och Irina Serotyuk på ackordeon. Duon uppstod i ett tomrum av originell musik för just klarinett och ackordeon, och har sedan dess utvecklat en egen och personlig repertoar. Idag är de två av Sveriges mest eftersökta unga musiker.

Magnus har genom sin unika kombination musiker och magiker skaffat sig en alldeles egen nisch på den klassiska musikscenen. Hans experimentella nyfikenhet, både som musiker, artist och magiker har inspirerat många svenska tonsättare att skriva verk dedikerade till honom.

Genom sin tekniska briljans och strävan efter att bryta stereotypa normer har den ukrainska accordeonisten Irina Serotyuk fått ett stort genombrott i den svenska dragspelskulturen. Hon har prisats för sitt konstnärskap i över 20 internationella tävlingar runtom i Europa.

När duon kommer till Artipelag utlovas ett fartfyllt och varierat program med såväl klezmer som musik av bl.a. J.S Bach.

"Med lysande artisteri och självklar scennärvaro, suveränt samspel och teknisk briljans, bjuder musikerna in lyssnaren till en unik klangvärld."

Svenska Kammarmusikförbundet

“I händerna på Magnus och Irina sker magiska under - samspelet var inte av denna världen!”

Fride Jansson, Södermanlands nyheter

Konsertmeny

Artipelag Restaurang har tagit fram en exklusiv konsertmeny med tre rätter. Middagen serveras i Artipelag Restaurang kl 17.30 och kan bokas fram till 21 nov.

Kött/fisk
Förrätt:
Jordärtskocksoppa med svampfräs, persiljeolja och surdegskrutonger

Varmrätt:
Helstekt hängmörad ryggbiff med haricots verts, rödvinssky, kryddsmör och pommes Anna

Dessert:
Chokladcremeux med svartvinbärskompott och solrosfröcrisp

Vegetarisk

Förrätt:
Jordärtskocksoppa med svampfräs, persiljeolja och surdegskrutonger

Varmrätt:
Savoykålsrulle med haricots verts, rödvinssky, kryddsmör och pommes Anna

Dessert:
Chokladcremeux med svartvinbärskompott och solrosfröcrisp

Praktisk information