Smycken från Artipelags Designbutik

Julklappstips från Artipelag Designbutik

På jakt efter julklappar till personer intresserade av form, design och konst? Artipelag har ett spännande urval av produkter för hela familjen, från köksredskap till väskor och böcker. Ta del av några tips nedan.

Alla produkter finns att köpa på plats i vår butik. Kontakta oss gärna via butik@artipelag.se eller 08–570 130 40.

Intresserad av vårt övriga sortiment? Klicka här >>

Kombinera gärna shopping i butiken med något gott från vårt julbord samt ett besök i den pågående utställningen Margiela, åren med Hermés.

Utställningskatalog

I samband med vår utställning Margiela, åren med Hermés erbjuder vi en katalog och affisch i butiken. Boken om Martin Margiela ger en inblick i det banbrytande samarbetet mellan modeskaparen och det anrika modehuset Hermés.

Dekoration

Pyssel är roligt för både stora och små. Ge någon ett par figurer i björkfanér från finska Lovi. De stansade formerna trycks ut från träarken och sätts ihop utan lim.

 

Förvaring

Handgjorda trälådan från Ro är idealisk till förvaring av tidningar, böcker eller kontorsmaterial. Finns i ljus och mörk ask.

Julklappstips: Kvarnar och skärbrädor

Kvarn & skärbräda

Vår omtyckta skärbräda och pepparkvarn är perfekta julklappar till familj och vänner. Den smidiga kvarnen finns i svart, vitt eller brunt och skärbrädan i ask, ek eller valnöt. Praktiska köksredskap som är dekorativa på matbordet!

Träbricka

En bricka för servering eller som underlägg till frukostmackan. Finns med olika motiv från Artipelag.

Art.Pass

Art.Pass

En utmärkt julklapp till den konstintresserade. Ett Art.Pass ger fri entré till Artipelags utställningar under 18 månaders tid, rabatt på biljetter till vissa av våra evenemang samt exklusiva inbjudningar till konstnärsträffar, middagar och andra sammankomster.
Läs mer >>

close

Vill du ta emot Artipelags nyhetsbrev?