Vacker, hållbar och innovativ design

Vår butik är belägen på entréplan och här möter du samtida design i harmoni med Johan Nyréns storslagna arkitektur. Vi erbjuder ett sortiment av unik formgivning; allt i Artipelags anda med vacker, hållbar och innovativ design.

Kontakt
Vid intresse för våra produkter, skriv till butik@artipelag.se eller ring 08–570 130 40.

Jul

Dags för julklappar? Vår butik erbjuder produkter till stora och små, i elegant design och hög kvalité. Här finns ett urval av hantverk i trä, keramik och glas, samt konst- och barnböcker.

Läs mer >>

 

Novemberserien

Möbelserien November är exklusivt framtagen av Artipelag och utformad med inspiration av det mjuka novemberljuset i Stockholms skärgård. Borden och stolarna säljs endast i Artipelag Designbutik.

Novemberserien är formgiven av Peter Ejvinsson och Emmy Larsson.

Läs mer >>

Artipelag presentkort

Ge en gåva i form av en Artipelag-upplevelse. Våra presentkort finns i valörer 100, 300 och 500 kr och gäller över hela Artipelag: i designbutiken, i restaurangerna samt vid betalning av entrébiljett till konstutställningar. De finns att köpa i vår butik och kan även skickas per post efter beställning.

Kontakta oss med ett mail så hjälper vi dig att få ditt presentkort så smidigt som möjligt!

Urval av produkter

skärbräda_

Stor och liten skärbräda

Våra skärbrädor för matlagning är även praktiska som ostbricka, uppläggningsfat och underlägg. Välj bland oljad ask, ek och valnöt i två storlekar. För mer information, skicka gärna ett mail till designbutiken.

butik_pepparkvarn

Salt- och pepparkvarn

Greppvänlig kvarn med borttagbart handtag för enkel påfyllning av kryddor. Tillverkad i polypropenplast med 50% träfiber. Färg: sand, kol och bark. Design: Peter Ejvinsson och Emmy Larsson. För mer information, skicka gärna ett mail till designbutiken.

butik_muggar_0

Artipelagmugg

Ihopfällbar mugg för varm och kall dryck som är skön att hålla i och lätt att stoppa i fickan eller i väskan. Står stabilt även när underlaget lutar. För mer information, skicka gärna ett mail till designbutiken.

butik_picnic_0

Artipelag picnic set

Vårt set för två är lätt och behändigt att ta med på olika äventyr som skogs- och fjällvandringar, båtutflykter eller vinterns skidturer. Innehåller två muggar, två bestickset och två tallrikar i blått eller svart. Produktidé: Björn Jakobson. För mer information, skicka gärna ett mail till designbutiken.
Se en kort film om picnic-setet här.

butik_brickor_betong-1

Stor och liten bricka

Träbrickor i sex olika motiv att använda vid servering eller som underlägg till frukostmackan. Mått: 32×32 och 20×27 cm. För mer information, skicka gärna ett mail till designbutiken.

butik_forklade

Förkläde

Till köksmatlagning och grillning finns våra midjeförkläden i samma material och färger som tygväskan. Mått: 88×102 cm (längd x bredd), knytband 100 cm. För mer information, skicka gärna ett mail till designbutiken.

butik_linneduk

Linne

Duka bordet i naturgrå linne. Vi har dukar för små och stora bord med linneservetter i samma färg. Mått: 150×150 cm, 150×300 cm och servetter 46×46 cm. För mer information, skicka gärna ett mail till designbutiken.

Saltkar Pufi

Till mat och servering: ett handsnidat saltkar i enträ med sked för gourmetsalt.

För mer information, skicka gärna ett mail till designbutiken.

Artipelagkruka båge

Keramik i stengods som kan stå placerade en och en eller kombineras med runda krukor. Färg: svart, vit, brun och grön. Mått båge: 34x17x11 cm (längd x höjd x bredd). Formgivning: Siri Seger. För mer information, skicka gärna ett mail till designbutiken.

Artipelagkruka rund

Passar även till större blomarrangemang med ett flertal växter. Färg: svart, vit, brun och grön. Mått rund kruka: ∅ 24 cm, höjd 17 cm. Formgivning: Siri Seger. För mer information, skicka gärna ett mail till designbutiken.

Sirivas

En vas som lyfter fram enstaka blommor och kvistar. Tillgänglig i ljus- eller mörkgrön celadon, samt i matt, vit glasyr. Mått: 10,5×7,5×5 cm. Formgivning: Siri Seger. För mer information, skicka gärna ett mail till designbutiken.

Jordnära form

Skulptur i stengods skapad med inspiration från naturen. Mått: 14,5x9x6,5 cm Formgivning: Siri Seger. För mer information, skicka gärna ett mail till designbutiken.

Porslinssten

Artipelags minsta skulptur – en len keramiksten i färgerna svart, vit, rosa, mörkgrå och ljusgrå. Mått: 5×3,5×2,5 cm. Formgivning: Siri Seger. För mer information, skicka gärna ett mail till designbutiken.

ABC

Upptäck skärgårdslivet med serien ”Ön”; en ABC-bok, en affisch och ett memoryspel med naturtema. Text: Annika Runnérus, illustration: Åsa Till. Affisch: 50×70 cm. För mer information, skicka gärna ett mail till designbutiken.

Målarset

Låt barnen färglägga utritade och egna mönster i Artipelags målarark. Vik upp på bordet eller golvet och måla med våra färgpennor. Varje etui innehåller 12 st pennor i olika färger. För mer information, skicka gärna ett mail till designbutiken.

close

Vill du ta emot Artipelags nyhetsbrev?