Sportlov i Stockholm

Påsklov på Artipelag

Letar du något att göra och någonstans att äta gott när det är påsklov i Stockholm? På konsthallen Artipelag ute på Värmdö erbjuder vi en delikat påskmeny i Artipelag Restaurang. Dessutom har vi gott om aktiviteter för yngre förmågor, liksom barnanpassade lokaler.

Vi håller under påsklovsveckan öppet tisdag till och med måndag (11–17 april 2017) och alla de dagarna kl 15.00 har vi en familjevisning av den pågående utställningen Morandi / Edmund de Waal.

Den 12 och 14 april kommer minimusikalen Lilla stora livet att spelas i Artbox. Det är en pjäs skriven av de hyllade barnboksförfattarna Lotta Olsson och Ulf Nilsson. Tillsammans med regissören Olle Törnqvist, som har fler än sextio teateruppsättningar på sin meritlista, och med nykomponerad musik av Grammisvinnaren Frida Hyvönen presenteras en pjäs för nyfikna från 6 år och uppåt.

I vårt rum vid namn Chrysanthemum ordnar vi bygglek med Building Pieces. Vill ni hellre ta en tur utomhus? Testa då vår tipspromenad för barn som slingrar fram genom Artipelags natur och gångstigar.

I Bådan Buffet & Café, som serverar lunch tisdag till fredag och brunch lördag och söndag samt annandag påsk, dukar vi alla dagar upp med plättbuffé. Barnpris 15 kr per år ges för alla upp till och med tolv år.

Från långfredag till och med annandag påsk kör vi egna bussar från Vasagatan till Artipelag samt tillbaka.

Vill du veta vad som pågår på Artipelag just nu? Besök vår startsida genom att klicka här >>