Margiela – Åren med Hermès

Påsk och påsklov

Påsken 2019 är nu över. Vi återkommer längre fram om aktiviteterna under påsken 2020!

Letar du något att göra under påsken 2019? På Artipelag har vi gott om aktiviteter för alla, både de yngre och äldre, samt barnanpassade lokaler. 

Öppet hela påsken

Vi har öppet alla påskdagar, även annandag påsk måndagen den 22 april.

Direktbussar från Vasagatan alla öppna dagar

Ta våra direktbussar till Artipelag och utställningen Margiela, åren med Hermès. Vid utökar med fler turer mellan skärtorsdagen och annandag påsk.

Påskens läckerheter

I Artipelag Restaurang serveras den 16–22 april en delikat påskinspirerad buffé. Barnpris finns på buffén. Bordsbokning rekommenderas.

I Bådan Café & Konditori kan du njuta av bakelser, matiga smörgåsar, soppa, sallader och dagens rätt, som kan fås i barnportion. I Bådan erbjuds även barnens plättbuffé samt en påskbakelse!

Vill ni köpa med godis hem säljer vår designbutik både ett fyllt påskägg och en mindre påskpåse.

Margiela, åren med Hermès

Mellan den 16 och 22 april har vi dagligen kl 13.30 en cirka 15 minuter lång introduktion för barn och ungdomar, där föräldrarna är välkomna att följa med. Unga upp till och med 15 år har fri entré till utställningen.

Skulptur i natur

Från och med den 11 april är årets utomhusutställning Skulptur i natur i gång! Vandra runt i omgivningarna och upplev hur konsten samspelar med den omgivande naturen.

Bygglek och trafikstad

Hela veckan finns byggleken Building Pieces, och vår trafikstad med trampbilar och gåcyklar för de små, i Artipelags Artbox. Glöm ej hjälmen som finns att låna!

Kul utomhus med tipspromenad och ekospår

Vill ni hellre ta en tur utomhus? Testa då tipspromenaden som slingrar fram genom Artipelags natur och gångstigar, eller vårt ekospår som berättar om hur den kringliggande naturen fungerar.

Och slutligen en bonus: Alla unga upp till och med 15 år som under påsken genomför tipspromenaden får ett Artipelag-pussel som belöning! Pussel hämtas i butiken eller informationen. Gäller så långt lagret räcker.

Varmt välkomna!

Vill du veta vad som pågår på Artipelag just nu? Besök vår startsida genom att klicka här >>

close

Vill du ta emot Artipelags nyhetsbrev?