Bloomsbury Spirit, Artipelag

Påsk och påsklov

Påsken och påsklovet 2018 är nu över. Information om påsk och påsklov 2019 kommer längre fram.

Letar du något att göra när det är påsklov? På Artipelag har vi gott om aktiviteter för alla, både för de yngre och äldre, samt barnanpassade lokaler. Artipelag håller under påsklovsveckan öppet alla veckans dagar kl 11.00-17.00 (2-8 april 2018).

Direktbussar från Vasagatan fredag-måndag

Ta våra direktbussar till Artipelag och utställningen Bloomsbury Spirit. Bussarna avgår på lördagar och söndagar.

Artipelagbuffé

I Artipelag Restaurang serveras en buffé alla dagar under påsklovsveckan. Barnpris på buffén inklusive plättar om 15 kr per år för alla upp till och med tolv år. I Bådan Café & Konditori kan du njuta av bakelser, matiga smörgåsar, soppa, fika och enklare rätter.

Bloomsbury Spirit

Hela påsklovsveckan (28 april) kl 13.00 anordnar vi familjevisningar av utställningen Bloomsbury Spirit. Unga upp till och med 18 år har fri entré till utställningen. Passa även på att gå på vår Bloomsburyverkstad som äger rum varje dag kl 13.30-14.30 samt 14.45-15.45 under samma vecka.

Cullbergbalettens och Riksteaterns bejublade dansföreställning under påsklovet

Den 4-5 april kommer Intergalactic Underwater Palace, Riksteatern och Cullbergbalettens bejublade familjeföreställning för unga (ca. 8-13 år) till Artipelag. Intergalactic Underwater Palace är en dansföreställning som utmanar sinnena och skapar en resa genom en annan galax.

Bygglek och trafikstad

Från och med fredag den 6 april kör vi byggleken Building Pieces och vår trafikstad med trampbilar och gåcyklar för de små i Artipelags Artbox. Glöm ej hjälmen som finns att låna!

Kul utomhus med tipspromenad och ekospår

Vill ni hellre ta en tur utomhus? Testa då tipspromenaden som slingrar fram genom Artipelags natur och gångstigar, eller vårt ekospår som berättar om hur den kringliggande naturen fungerar.

Varmt välkomna!

Vill du veta vad som pågår på Artipelag just nu? Besök vår startsida genom att klicka här >>

close

Vill du ta emot Artipelags nyhetsbrev?