Hoppa till innehåll

Tillitsdag på Artipelag

Utöver tillitsdagen fredag den 14 oktober 2016 anordnar Tillitsverket en familjehelg den 15–16 oktober 2016. Läs mer om den genom att klicka här >>

Tillitsdag på Artipelag
Tillitsdag på Artipelag.

Under tre år har Tillitsverket skapat utgångspunkter för fördjupning, insikter och upplevelser tillsammans med pedagoger, myndigheter, ensamkommande flyktingbarn, företagare, föräldrar, dropouts, forskare, tjänstemän, vuxna och barn i alla åldrar.

Upplevelseutställningen SKAPA, LEKA, LYSSNA – en hyllning till människans skaparkraft vill samla och vidare inspirera fler att tro på och vilja satsa på lek, kreativitet, skapande och samverkan för positiv samhällsutveckling. Utställningen har premiär på Artipelag och i samband med den har Tillitsverket glädjen att bjuda in till två fördjupningspass.

När: 14 okt kl 9–12.30 och kl 13–16.30 2016
Var: Artboxen, Artipelag, Värmdö
Kostnad per pass: 295 kr inkl. lunch och kaffe, macka (förmiddag) / kaka (eftermiddag)
För frågor: stina@tillitsverket.se
Facebook-event >>

9–12.30 TILLIT OCH SKAPANDE SAMVERKAN
– nycklar för hållbar utveckling
Hur ökar vi vår förmåga att vara i förändring för att kunna möta de utmaningar vi står inför? Hur kan vi skapa organisationer som bygger på tillit, skapande och gränsöverskridande samverkan? Vi samlar personer från näringsliv, offentlig sektor och civilsamhälle för en förmiddag av tillitsskapande i praktiken genom inspiration, workshops och fördjupande samtal.
För att köpa biljett till detta pass, klicka här >>

Schema
8.30 Registrering samt frukostmacka
9.00–12.30 Seminariet pågår
12.30 Lunch

13–16.30 LEK OCH SKAPANDE
– två livsnödvändigheter
Hjärnforskare och pedagogikprofessorer verkar överens: lek och skapande är nödvändigt för att en människa ska må bra och utvecklas. Trots det krymper utrymmet för lek och skapande till förmån för mer mätbara och konsumerande aktiviteter. Eftermiddagen är till för dig som jobbar med barn och unga. Tillsammans utforskar vi lekens och skapandets betydelse för barn, unga och vuxna genom upplevelser, övningar och fördjupande samtal.
För att köpa biljett till detta pass, klicka här >>

Schema
11.00 Registrering följt av lunch
13.00–16.30 Seminariet pågår