Hoppa till innehåll

Få senaste nytt via vårt nyhetsbrev! Prenumerera här.

Brunch

En kulinarisk upplevelse med utsikt över Baggensfjärden
Nästa tillfälle: 20 april 2024

Avnjut en vällagad brunch med panoramavy över Baggensfjärden. All mat lagas från grunden av köksmästare Carl Landqvist tillsammans med Artipelags kockar med inspiration av den omgivande naturen och betoning på säsong och närodlat. Dessertbordet signeras av chefskonditor Annie Hesselstad och hennes erfarna kollegor i konditoriet.

Information

Lördagar och söndagar
Kl. 11:30-17:00

Vuxen (18 år +): 495 SEK
Ungdom (13–17 år): 495 SEK
Barn (4-12 år): 295 SEK
Barn (0-3 år): Gratis

Om brunchen

På brunchen serveras en valfri varmrätt från restaurangens à la carte meny, en buffé med kalla rätter samt ett avslutande dessertbord. 

Rätter som kan komma att serveras på den kalla buffén kan exempelvis vara äggroyal med syrad grädde och sikrom, rökt laxmousse med örter och surdegskrutonger, tomatsallad med silverlök, inlagd jalapeño & persilja samt ost och charkuterier.

På dessertbordet förekommer bakverk och desserter såsom den Nobeldessertsinspirerade Creme fraiche-moussen med lingonkompott smaksatt med tjärsirap och brownie samt pâte de fruit med mandarin och timutpepparsocker.  

Artipelag förbehåller sig rätten att ändra menyn.

À la carte meny

Ryggbiff
med primörer, salsa verde och friterad potatis

Ugnsbakad röding
med primörer, Sandefjordsås, forellrom och potatis

Halloumiburgare
Avokado, sallad, tomat, silverlök, chilimajonnäs & pommes frites

Krämig blomkålssoppa
med stekt pilgrimsmussla, dillolja och rostat levainbröd

Bilder